ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

OptiWand klimaatinstallatiesysteemClimaWand logo Powered by ClimaLevel

Duurzaam renoveren woningen en utiliteitsbouw

Met de OptiWand heb je een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat tegen een betaalbare prijs. Het energiezuinige klimaatsysteem combineert de principes verwarmen, koelen en isoleren in één systeem. De wandunit werkt op basis van lagetemperatuurverwarming/koeling en kan dus worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. Daarnaast is de OptiWand ideaal te combineren met het ClimaWand systeem en is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten. 

Hoe werkt het OptiWand-klimaatsysteem? 

Het OptiWand systeem werkt aan de hand van schone buitenlucht en recirculatielucht. De menglucht wordt door middel van een ventilator naar de ClimaLevel-elementen gestuurd. Wanneer de lucht de juiste temperatuur heeft bereikt wordt deze door de designroosters de ruimte binnengelaten. Het systeem is voorzien van speciale luchtfilters die de uitstekende luchtkwaliteit waarborgen.  

Bespaar op uw energielasten met het OptiWand-klimaatsysteem 

Waar voor nieuwbouw de energieprestaties steeds belangrijker worden, is voor bestaande bouw verduurzaming ook een belangrijk onderwerp. Wanneer u uw woning gaat renoveren is het aan te raden om direct het ventilatiesysteem mee te pakken, aangezien dit van grote invloed is op de duurzaamheid van uw woning.  

Het OptiWand-klimaatsysteem brengt uw woning een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Bovendien kunt u zeer eenvoudig verwarmen, koelen en ventileren met één systeem! Het systeem is prima te combineren met vloer- en/of plafondverwarming en wordt vrijwel onzichtbaar weggewerkt. 

Waaruit bestaat het OptiWand-klimaatsysteem?

Doorsnede van het OptiWand-systeem

Gemonteerd op een massieve buitenmuur, geïsoleerd.

Doorsnede OptiWand klimaatsysteem

Achterzijde OptiWand-systeem

De onzichtbare buisregisters aan de achterzijde van het systeem 

Achterzijde OptiWand systeem

 


Voordelen van de OptiWand:

Downloads

Download de volgende PDF's hier:

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over het OptiWand-systeem en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij uw renovatieproject of kom langs in onze showroom om het systeem te ervaren. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen