ClimaWand klimaatinstallatiesysteem

“Verwarmen, koelen, ventileren en isoleren in één systeem!”

 

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam renoveren woningen en utiliteitsbouw

Verplichte energiebesparing door regelgeving, een oncomfortabel binnenklimaat en onvoldoende frisse ventilatielucht zijn problemen waar de bestaande bouw steeds meer last van heeft. ClimaLevel Nederland biedt dé oplossing voor het verduurzamen en optimaliseren van het het binnenklimaat in een bestaande woning of utiliteitsgebouw. Dit unieke wandsysteem is een doorontwikkeling van het bestaande ClimaLevel-systeem en is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten.

Voordelen van de ClimaWand:

Downloads

Download de volgende PDF's hier:

Leaflet ClimaWand

Veelgestelde vragen over de ClimaWand

Is er nog iets onduidelijk over de ClimaWand? Bekijk dan in onze kennisbank het onderdeel 'Veelgestelde vragen over de ClimaWand'.  Misschien staat je vraag er wel tussen. 

Duurzame en betaalbare ventilatieoplossingen  

Per 1 januari 2021 gaat de nieuwe wet voor energieprestaties in, oftewel de BENG, waardoor alle nieuwbouw moet voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen om een vergunning te krijgen. Maar ook de bestaande bouw zal de transitie naar energieneutraal moeten doorstaan. Met het ClimaWand klimaatinstallatiesysteem maakt u uw woning niet alleen een stuk duurzamer, uw leefklimaat wordt tevens een stuk aangenamer!  

Met het ClimaWand klimaatsysteem kunt u namelijk gemakkelijk verwarmen, koelen en ventileren. Dit alles zonder dat u hier maar iets van terug ziet, het systeem wordt namelijk nagenoeg onzichtbaar weggewerkt! Het gehele systeem verloopt via uw muur, waardoor enkel de roosters zichtbaar zullen zijn. Deze designroosters sluiten aan op het moderne interieur en kunt u aanpassen wanneer u dit wenst. 

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over het ClimaWand-systeem en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten of kom langs in onze showroom om het systeem te ervaren. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

 

Vraag adviesgesprek aan

Wandkoeling aanleggen

Naast wandverwarming is wandkoeling ook mogelijk met de ClimaWand. Bij vloerverwarming is dit slechts beperkt het geval. Het wordt namelijk niet als aangenaam ervaren wanneer er via de vloer gekoeld wordt. Dit komt omdat de warme lucht opstijgt en de koude lucht beneden blijft hangen. Het resultaat is dan dat het beneden bij je voeten heel koud wordt en boven in de ruimte warm. Koelen door middel van een wandkoeling of plafondkoeling is daarentegen wel aangenaam. 

Hoe werkt het wandsysteem?

Het ClimaWand-systeem maakt gebruik van verse buitenlucht en recirculatielucht. Een ventilator stuur de menglucht door de ClimaLevel-elementen. De lucht wordt door het systeem op de gewenste temperatuur gebracht voordat deze via designroosters de ruimte binnenstroomt. Speciale luchtfilters zorgen voor een onberispelijke luchtkwaliteit. 

De ClimaWand kan op iedere warmtebron worden aangesloten, zoals een cv-ketel of warmtepomp en wordt nagenoeg onzichtbaar weggewerkt. Alleen de designroosters zijn zichtbaar in de ruimte.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen