Nieuwe OptiWand: een betaalbare oplossing voor renovatie

04-04-2020
Persbericht

ClimaLevel heeft speciaal voor renovaties een element ontwikkeld dat plafonds en wanden koelt en verwarmt, al dan niet met geïntegreerde isolatielaag.  

De nieuwe OptiWand vormt een onzichtbaar element en kan universeel tegen de muur én het plafond geplaatst worden. Het systeem werkt probleemloos met andere systemen, zoals vloerverwarming of plafondverwarming. De montage kan eenvoudig worden verricht door een installateur, timmerman of door een montageteam van ClimaLevel Nederland. Door het toepassen van het geïntegreerde systeem zijn er geen radiatoren of convectorputten meer nodig. Daarnaast is de OptiWand ideaal te combineren met het ClimaWand systeem indien de ruimte ook moet worden voorzien van verse ventilatielucht. 

afbeelding optiwand muur
OptiWand wandelement

De techniek

Het wandelement werkt op basis van laagtemperatuurverwarming/koeling en kan dus worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. De laagtemperatuurverwarming/koeling en het snelle opwarmingsvermogen zorgen voor een besparing op de energielasten. De onzichtbare buizen hebben aan de achterzijde voldoende ruimte voor aansluitleidingen en elektrische kabels. Een element is qua verwarmingsvermogen goed voor drie vierkante meter. 

ClimaLevel Nederland

ClimaLevel Nederland is leverancier van diverse producten die koelen, verwarmen en ventileren combineren. Basis is de ClimaLevel vloer voor nieuwbouw, met vloerverwarming/koeling en geïntegreerde toevoer van ventilatielucht die door de vloer wordt geklimatiseerd. Voor renovatie is dit vloersysteem doorontwikkeld, dat inclusief afwerkvloer een dikte heeft van 80 tot 90 mm.

Contact

Heb je vragen over de OptiWand? Kijk dan voor meer informatie op de website: www.climalevelnederland.nl/optiwand. Staat het antwoord er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over het OptiWand-systeem en de plaatsing hiervan. 

 

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen