Gasttevredenheid in hotels door klimaatbeheersing

16-09-2020

In een hotel kunnen gasten andere wensen hebben als het gaat om een comfortabel binnenklimaat. Toch is het mogelijk om voor iedere gast het optimale binnenklimaat te regelen. Hoe? Dat vertellen we graag in deze blog!

De beste beleving voor de gasten

Als uitbater van een hotel ben je altijd op zoek naar de beste service en beleving voor uw gasten. Het hotel beschikt misschien over prachtige schone kamers met heerlijke bedden en de nodige extra’s. Dit alles valt echter in het niet wanneer gasten een slechte nachtrust hebben. Veel voorkomende klachten zijn dat kamer te warm of te koud zijn en muf ruiken. Ook storen veel hotelgasten zich aan het geluid van de afzuiging. Dat lijkt me niet fijn tijdens je nachtrust. Met andere woorden, het klimaatsysteem van het hotel speelt een belangrijke rol in de beleving van uw gasten.

Iedere gast heeft zijn eigen comfortwensen. Conventionele vloerverwarmingssystemen bieden u als ondernemer lage energiekosten, maar reageren erg traag. Airco-units verstoren het beeld van de prachtige kamers en ze verspillen de bespaarde energie van het vloersysteem. 

De oplossing

Met klimaatbeheersing met het ClimaLevel vloersysteem is dit verleden tijd. Want het systeem ventileert, verwarmt en verkoelt per ruimte en is gemakkelijk te bedienen. Met een reactiesnelheid van ongeveer dertig minuten geeft u de regie terug aan de gasten. Daarnaast denken wij graag met u mee: omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, adviseren wij u graag wat de beste oplossing is voor uw hotel. We ontwerpen aan de hand van uw wensen en zorgen voor een passende oplossing voor een optimale klimaatbeheersing.  

 

Vertel ons meer over uw project

 

Klimaatsysteem op maat voor hotels

Een goed binnenklimaat van het hoogste niveau voor hotels heeft met een boel factoren te maken. Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloersysteem kunt u per hotelruimte verwarmen, ventileren en koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen manier rendabele wijze die bestaat. 

Meer weten over de eigenschappen van dit vloersysteem voor hotels? Klik dan op een van de onderstaande afbeeldingen en lees alles over de manier waarop wij verwarmen, koelen en ventileren. 

 

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Duurzaam verwarmingssysteem

 

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Duurzaam en energiezuinig koelen

 

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Voordelen van ClimaLevel in uw hotel:

  • ○ Optimaal comfort ruimte onafhankelijk 
  • ○ Nagenoeg geluidloos
  • ○ Aansluitbaar op elke regeling of gebouwbeheersysteem
  • ○ Onderhoudsvrij
  • ○ Energiezuinig 
  • ○ Hoge reactiesnelheid
  • ○ Koelen zonder stroom verslindende airco's
  • ○ Systeemplafonds zijn overbodig

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Om een betere indruk te krijgen van de werking van onze klimaatsystemen voor hotels kunnen we op verzoek een afspraak maken. Ook voorzien we u graag van uitleg de verschillende mogelijkheden op het gebied van energiebesparende mogelijkheden en klimaattechniek.

Om direct een afspraak te maken belt u met +31 (0)485 478 572. U kunt ook een afspraak maken door te klikken op onderstaande knop en ons contactformulier in te vullen.

 

Neem nu contact met ons op

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen