Climalevel

Onderhoud aan je vloerverwarmingssysteem? Echt niet!

 

Vraag adviesgesprek aan

Onderhoud aan een ClimaLevel systeem: onderhoudsvrij!

28-05-2021

Wij krijgen vaak de vraag: hoe zit het met het onderhoud voor vloerverwarming of de ClimaLevelvloer? Dit is zeker iets om rekening mee te houden. Vroeger was het zo dat vloerverwarming verstopt kon raken als je er geen onderhoud aan verrichtte. Gelukkig is onderhoud met vloerverwarming of met een ClimaLevel systeem onderhoudsvrij. Een ideale oplossing om jouw vloerverwarmingssysteem jaren zonder zorgen te laten draaien.  

Zuurstof in de leidingen 

Voorheen was het noodzakelijk om eens in de vier jaar het complete vloerverwarmingscircuit te spoelen en reinigen. Dit voorkomt dat de vloerverwarming verstop raakt en de vloer niet meer op de gewenste temperatuur komt. Door het vuil in de verwarmingsbuizen ontstaat een reactie tussen de zuurstof in het water en het staal van leidingwerk. De ouderwetse vloerverwarmingssystemen zijn dus niet zuurstofdiffusiedicht. De vuildeeltjes zijn alleen met speciaal spoelapparatuur door te spoelen. 

Een doorontwikkeling van vloerverwarming 

Bij ClimaLevel Nederland gebruiken we gecertificeerde 17mm verwarmingsbuizen waarbij er geen zuurstof vrij komt. Er komt dus geen zuurstof in het water van de vloerverwarmingsbuizen en er komen ook geen vuildeeltjes in het water. Dit is een groot verschil tussen de verouderde techniek en de doorontwikkelde techniek van vloerverwarming. 

Vloerverwarming met ClimaLevel Nederland
Afbeelding: vloerverwarming met ClimaLevel Nederland

Ook vloerverwarming dat onderhoudsvrij is?

Klinkt vloerverwarming zonder onderhoud jou als muziek in de oren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

Ik wil een offerte op maat

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen