Nieuwe ClimaWand: alles in één voor renovatie

23-04-2020
Persbericht

ClimaLevel heeft speciaal voor renovaties een wandelement ontwikkeld dat koelt en verwarmt en verse ventilatielucht klimatiseert en inblaast.

De nieuwe ClimaWand heeft een inbouwdiepte van 70 tot 90 mm en vormt een vrijwel onzichtbaar element. Alleen de designroosters voor de ventilatielucht blijven in het zicht.

De wandunit werkt op basis van laagtemperatuurverwarming/koeling en kan dus worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. Een geïntegreerde ventilator zuigt lucht aan uit zowel de ruimte zelfs als van buiten. Speciale luchtfilters zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit. De aangezogen lucht stroomt van onder naar boven door het element en komt zo op de juiste temperatuur voordat die aan de bovenzijde wordt ingeblazen. Tocht en koudeval behoren daarmee dus tot het verleden.

Afbeeldingen van de nieuwe ClimaWand

Combinaties

Volgens ClimaLevel zullen de meeste ruimtes voldoende hebben aan twee tot drie van deze ClimaWand units. Dat hangt met name af van de ventilatiebehoefte. De overige wanddelen kunnen voor reguliere wandverwarming worden benut. Ook zijn aanvullende systemen beschikbaar voor verwarming/koeling van plafonds en vloeren, met een geïntegreerde isolatielaag. 

ClimaLevel Nederland is leverancier van diverse producten die koelen, verwarmen en ventileren combineren. Basis is de ClimaLevel vloer voor nieuwbouw, met vloerverwarming/koeling en geïntegreerde toevoer van ventilatielucht die door de vloer wordt geklimatiseerd.

Contact

Heb je vragen over de ClimaWand? Kijk dan voor meer informatieop de website: www.climalevelnederland.nl/climawand. Staat het antwoord er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over het ClimaWand-systeem en de plaatsing hiervan. 

 

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten

"Een prettige relatie om mee samen te werken. Van harte aanbevolen!"

     

- Jur

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 9,1/10 - 10 beoordelingen