Nieuwe OptiWand: een betaalbare oplossing voor renovatie

04-04-2020
Persbericht

ClimaLevel heeft speciaal voor renovaties een element ontwikkeld dat plafonds en wanden koelt en verwarmt, al dan niet met geïntegreerde isolatielaag.  

De nieuwe OptiWand vormt een onzichtbaar element en kan universeel tegen de muur én het plafond geplaatst worden. Het systeem werkt probleemloos met andere systemen, zoals vloerverwarming of plafondverwarming. De montage kan eenvoudig worden verricht door een installateur, timmerman of door een montageteam van ClimaLevel Nederland. Door het toepassen van het geïntegreerde systeem zijn er geen radiatoren of convectorputten meer nodig. Daarnaast is de OptiWand ideaal te combineren met het ClimaWand systeem indien de ruimte ook moet worden voorzien van verse ventilatielucht. 

OptiWand wandelement

De techniek

Het wandelement werkt op basis van laagtemperatuurverwarming/koeling en kan dus worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. De laagtemperatuurverwarming/koeling en het snelle opwarmingsvermogen zorgen voor een besparing op de energielasten. De onzichtbare buizen hebben aan de achterzijde voldoende ruimte voor aansluitleidingen en elektrische kabels. Een element is qua verwarmingsvermogen goed voor drie vierkante meter. 

ClimaLevel Nederland

ClimaLevel Nederland is leverancier van diverse producten die koelen, verwarmen en ventileren combineren. Basis is de ClimaLevel vloer voor nieuwbouw, met vloerverwarming/koeling en geïntegreerde toevoer van ventilatielucht die door de vloer wordt geklimatiseerd. Voor renovatie is dit vloersysteem doorontwikkeld, dat inclusief afwerkvloer een dikte heeft van 80 tot 90 mm.

Contact

Heb je vragen over de OptiWand? Kijk dan voor meer informatie op de website: www.climalevelnederland.nl/optiwand. Staat het antwoord er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over het OptiWand-systeem en de plaatsing hiervan. 

 

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen