3 redenen waarom je comfortabeler woont met een klimaatsysteem

25-04-2020

Een klimaatsysteem. Wat moet je je hier nu eigenlijk bij voorstellen? Zo’n dergelijk systeem zorgt voor de totale klimaatbeheersing in huis. Van de welbekende vloerverwarming tot aan een compleet pakket waarin ventilatie, koeling en verwarming zo op elkaar zijn afgestemd dat ook jij het perfecte binnenklimaat ervaart. Niet te koud én ook niet te warm. 

Altijd voorzien van een aangename temperatuur

Net als een mooi interieur die een perfecte match is met de kleuren op je muur, zorgt een goed binnenklimaat ervoor dat je je optimaal terug kan trekken in jouw eigen paleis. Klimaatbeheersing zorgt ervoor dat je thuis altijd een aangename temperatuur ervaart. Het systeem is zo ontworpen dat je niet alleen in de woonkamer een fijn klimaat ervaart, maar in elke kamer van het huis.

De beste productiviteit door een goed klimaat

Kan je je nog die tijd herinneren op de middelbare school? Elk uur was het weer tijd voor een nieuw lokaal. Zodra je je eerste stap hebt binnengezet, weet je hoe laat het is.  Dertig leerlingen, plus docent, die de zuurstof voor jouw komst al aan het lokaal onttrokken hadden. Hier was duidelijk nog geen klimaatsysteem geïnstalleerd. Want het beste binnenklimaat zorgt ook voor de beste prestaties. De aanvoer van zuurstof is een van de belangrijkste factoren voor een goede concentratie. Een klimaatsysteem trekt verse lucht van buiten aan, filtert dit en geeft het weer vrij aan de betreffende ruimte. Zo hebben jouw hersens altijd verse zuurstof om optimaal te kunnen presteren.

Meer ruimte minder kosten!

De meeste huizen draaien natuurlijk op een gasgestookte ketel die de radiatoren verwarmt in de koude seizoenen, met een apart luchtkoelingssysteem voor de warme zomers. Wanneer je de ruimte goed kan gebruiken, faciliteer je deze ruimtes natuurlijk liever met een handige (opberg)kast. En wanneer je wel de ruimte hebt, zijn deze grote witte kasten nou ook weer niet de ‘eye-catchers’  van het huis. Omdat moderne klimaatsystemen zowel het huis koelen als verwarmen, heb je maar één systeem nodig in plaats van twee. En daarbij, wordt het systeem ook nog op een subtiele manier weggewerkt in de betreffende ruimte. Zo heb je meer ruimte en ben je minder geld kwijt om twee aparte systemen te onderhouden. Mocht je een klimaatsysteem overwegen, vraag dan van tevoren een advies, maar ook offerte aan. Zo weet je zeker dat jouw perfecte klimaat is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. 

 

Bekijk een klimaatsysteem

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen