Duurzaam leven door middel van een klimaatsysteem

23-04-2020

Duurzaamheid. Een begrip dat veel aandacht krijgt en op meerdere onderwerpen toepasbaar is. Papier- en plasticverspilling kan duurzamer, afgekeurde producten of spullen die bij het afval belanden, auto's die energie-neutraal moeten rijden en ga zo maar door. Ook veel huizen kunnen en moeten nog duurzamer. Dit kan bijvoorbeeld door het aanschaffen van een klimaatsysteem.

Wat houdt een klimaatsysteem dan in?

Weer een begrip waar je de visualisatie aan ontbreekt. Want wat is een klimaatsysteem nu eigenlijk? Dit systeem zorgt ervoor dat ruimten in een huis of bijvoorbeeld kantoren worden gekoeld, belangrijk hierbij is duurzaam verwarmen. Daarnaast zorgt het ook voor verse lucht die door de ruimte wordt verspreid.

Wat maakt het duurzaam?

Het systeem zorgt ervoor dat het klimaat in huis automatisch beheerst wordt. De warmtepomptechniek benut de aardwarmte optimaal. Dit laat zich goed merken in de energiekosten die je moet betalen. Er wordt geen energie verspilt waar je dus ook niet voor hoeft te betalen. Daarnaast, wanneer je als werkgever je bezighoudt met duurzaamheid, bevordert dit natuurlijk ook je imago. Je gunt je medewerkers een fijne werkplek waar zij optimaal kunnen presteren en geeft jouw bedrijfsnaam een maatschappelijk verantwoord aanzien. Een soort van win-win-win situatie dus!

Klimaatbeheersing in huis of op kantoor

Loop je vaak van frustratie naar de thermostaatregelaar omdat je het ergerlijk koud hebt in huis? Of in de zomer niet weet waar je verkoeling zoeken moet als je thuis werkt? Klimaatbeheersing zorgt ervoor dat jij altijd een constante aangename temperatuur ervaart in huis. Daarnaast is een goede ventilatie ook onderdeel van een fijn klimaat thuis. Verse zuurstof is essentieel voor jouw hersenen, je prestaties en gemoedstoestand. Enkele voordelen van het systeem zijn dan ook:

  • Altijd een aangenaam binnenklimaat
  • Verwarmen, koelen en ventileren in één systeem
  • Bespaar 70% van de energiekosten
  • Zeer lage CO2 uitstoot
  • Geluidloos en tochtvrij koelen
  • Milieuvriendelijk 
  • Altijd gezonde en verse lucht in huis
  • Geen radiatoren in zicht
  • Schoon systeem

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen