Duurzaam leven door middel van een klimaatsysteem

23-04-2020

Duurzaamheid. Een begrip dat veel aandacht krijgt en op meerdere onderwerpen toepasbaar is. Papier- en plasticverspilling kan duurzamer, afgekeurde producten of spullen die bij het afval belanden, auto's die energie-neutraal moeten rijden en ga zo maar door. Ook veel huizen kunnen en moeten nog duurzamer. Dit kan bijvoorbeeld door het aanschaffen van een klimaatsysteem.

Wat houdt een klimaatsysteem dan in?

Weer een begrip waar je de visualisatie aan ontbreekt. Want wat is een klimaatsysteem nu eigenlijk? Dit systeem zorgt ervoor dat ruimten in een huis of bijvoorbeeld kantoren worden gekoeld, belangrijk hierbij is duurzaam verwarmen. Daarnaast zorgt het ook voor verse lucht die door de ruimte wordt verspreid.

Wat maakt het duurzaam?

Het systeem zorgt ervoor dat het klimaat in huis automatisch beheerst wordt. De warmtepomptechniek benut de aardwarmte optimaal. Dit laat zich goed merken in de energiekosten die je moet betalen. Er wordt geen energie verspilt waar je dus ook niet voor hoeft te betalen. Daarnaast, wanneer je als werkgever je bezighoudt met duurzaamheid, bevordert dit natuurlijk ook je imago. Je gunt je medewerkers een fijne werkplek waar zij optimaal kunnen presteren en geeft jouw bedrijfsnaam een maatschappelijk verantwoord aanzien. Een soort van win-win-win situatie dus!

Klimaatbeheersing in huis of op kantoor

Loop je vaak van frustratie naar de thermostaatregelaar omdat je het ergerlijk koud hebt in huis? Of in de zomer niet weet waar je verkoeling zoeken moet als je thuis werkt? Klimaatbeheersing zorgt ervoor dat jij altijd een constante aangename temperatuur ervaart in huis. Daarnaast is een goede ventilatie ook onderdeel van een fijn klimaat thuis. Verse zuurstof is essentieel voor jouw hersenen, je prestaties en gemoedstoestand. Enkele voordelen van het systeem zijn dan ook:

  • Altijd een aangenaam binnenklimaat
  • Verwarmen, koelen en ventileren in één systeem
  • Bespaar 70% van de energiekosten
  • Zeer lage CO2 uitstoot
  • Geluidloos en tochtvrij koelen
  • Milieuvriendelijk 
  • Altijd gezonde en verse lucht in huis
  • Geen radiatoren in zicht
  • Schoon systeem

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen