ClimaLevel klimaatsysteem opgenomen in het BCRG

Opname BCRG ClimaLevel klimaatsysteem

06-02-2023
Nieuwsbericht

Het ClimaLevel klimaatsysteem staat vanaf 2 februari 2023 in het Bureau Controle Registratie Gelijkwaardigheid (BCRG) kwaliteits- en gelijkwaardigheidsverklaring. Het BCRG is het loket in Nederland waar verklaringen te vinden zijn die in de bouw- en installatiesector worden toegepast. Het onafhankelijke college van BCRG heeft gecontroleerd dat de kwaliteitsverklaring voor ClimaLevel klimaatbeheersing van de fabrikant ClimaLevel Nederland BV juist is opgesteld. 

Bekijk de gelijkwaardigheidsverklaring

Wat doet het BCRG?

Het toetsen van producten en systemen

Het BCRG controleert kwaliteits- en gelijkwaardigheids- of EMG- verklaringen waarmee marktpartijen de verbeterde prestaties van producten en/of systemen gebruiken in de wettelijk verplichte energieprestatieberekening en in energiebesparingsadviezen van gebouwen. Er is een college van Gelijkwaardigheid Energieprestatie (CGE) die de claim van een fabrikant op het gebied van energieprestatie van een product of systeem juist is. 

Wat is het ClimaLevel vloersysteem?

Het ClimaLevel vloersysteem is een doorontwikkeling van standaard vloerverwarming. Waar standaard vloerverwarming slangen over de grond heeft lopen en de ruimte verwarmd maakt het ClimaLevel vloersysteem gebruik van drie principes: verwarmen, koelen én ventileren. Dit doet het systeem op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • • Een energiebesparing van ca. 20% t.o.v. standaard vloerverwarming
  • • Een aanzienlijk hoger koelvermogen t.o.v. standaard vloerverwarming, zonder airco's
  • • Nooit meer last van koudeval 
  • • Altijd verse, schone en gezonde ventilatielucht 
  • • Minder PV-panelen nodig bij BENG-berekening 
  • • In veel gevallen een kleinere warmtepomp benodigd

Bekijk onder andere de werking van de systeem op de systeempagina of vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Of heeft u project in gedachten waar het systeem toepasbaar is? Vraag dan een gratis ontwerptekening aan. 

''ClimaLevel, The Ultimate Level in Comfort.''

Wie is ClimaLevel Nederland?

ClimaLevel Nederland is opgericht in 2007 en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Vanuit de woonplaats Wilbertoord werken installateurs en ingenieurs nauw samen om de systemen succesvol te implementeren en voor optimale klimaatoplossingen te zorgen. Niet alleen voor afgiftesystemen kunt u bij ClimaLevel Nederland terecht, maar ook voor warmtevoorzieningen (warmtepompen) en ventilatievoorzieningen (WTW). De ingenieurs van ClimaLevel Nederland zorgen voor een complete begeleiding, oplevering en service achteraf. 

''ClimaLevel biedt duurzame oplossingen in de installatietechniek en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen.''

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

De installatietechniek verandert razendsnel en we houden je graag op de hoogte. Wil je niets missen? Volg ons dan via onze nieuwsbrief. U ontvangen maximaal om de twee maanden een nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Of volg ClimaLevel op een andere manier. Dat kan via social media:

facebook facebook logo icon camera instagram instagram logo icon linkedin network linkedin logo icon inspiration pinned pinterest social network icon play video vlog youtube youtube logo icon

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen