“Het beste klimaatsysteem voor scholen“

Het kan regelmatig voorkomen dat u leerlingen of leraren hoort zeggen dat ze het te warm of te koud hebben op school. Het kan lastig zijn om grote gebouwen op elke plek een fijn binnenklimaat te geven. ClimeLevel heeft een systeem ontwikkeld wat dit probleem in één klap oplost.

Met behulp van één klimaatbeheersingssysteem van ClimeLevel kunt u namelijk een goed binnenklimaat creëren op school. Dit systeem stelt u in de gelegenheid om alle facetten van het klimaat te kunnen beheersen. Dit geldt dus voor zowel ventilatie, koelen én verwarmen! En dit kan allemaal met slechts één systeem.

Vraag hier direct meer informatie aan over onze systemen  >

Een verbeterd leefklimaat voor bestaande scholen

Wilt u het binnenklimaat verbeteren in uw bestaande schoolgebouw? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. ClimaLevel gaat deze uitdaging graag met u aan. Ons PrOxygen luchtbehandelingssysteem is namelijk perfect geschikt voor bestaande bouw. 

Het luchtbehandelingssysteem van ClimeLevel zorgt voor een comfortabel klimaat voor elke woning of elk pand. Met ons PrOxygen systeem kunt u altijd voor verse, schone lucht zorgen. Dit, zonder last van tocht of geluid. Het systeem is duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig.

Meer weten over het beste klimaatsysteem voor scholen? Lees hier alles over het PrOxygen systeem>>>

Een schonere lucht

Een schone lucht is belangrijk. Het is dan ook prettig om werkzaam te zijn in een pand waar voor schone lucht gezorgd kan worden. Goede ventilatie is hiervoor belangrijk. Als je de lucht binnen het gebouw goed kunt ventileren, kunt u de lucht als het ware schoonfilteren. Ons klimaatbeheersingssysteem is niet alleen om uw binnenklimaat te beheersen, maar ook om te zorgen voor deze schone lucht.

Maak een afspraak

Wilt u een goede indruk krijgen van hoe ons klimaatsysteem werkt? En wat het kan bijdragen aan uw schoolgebouw? Maak dan op verzoek een afspraak. Wij voorzien u graag van uitleg over alle verschillende mogelijkheden op het gebied van klimaattechniek en het besparen van energie.

Direct een afspraak maken? Bel dan naar het nummer +31 (0)485 478 572. U kunt ook een afspraak maar door op de onderstaande knop te klikken.

 

Maak een afspraak

Een aangenaam klimaat helpt de productiviteit

Als je wilt leren, is het belangrijk om je goed te kunnen concentreren. Als het te warm of te koud is, of er zijn andere problemen binnen het klimaat op school, kan dit gevolgen hebben met hoe goed leerlingen opletten. Dit wilt u natuurlijk tegengaan. Ook voor uw werknemers die lesgeven is het prettiger om dit te doen in een prettig binnenklimaat. U kunt hierin bijdragen om ervoor te zorgen dat de alertheid en de productiviteit op een hoog pitje kan blijven staan.

Zo vanzelfsprekend als de juiste gereedschappen voor een timmerman of een pen en papier zijn voor een tekenaar, zo vanzelfsprekend zou ook een goed binnenklimaat moeten zijn voor alle leerlingen of uw werknemers. Investeren in klimaatbeheersing kan is dus een waardevolle investering, die positieve invloed kan uitoefenen op de productiviteit van zowel leerlingen als leraren. Een goed idee dus om te investeren in een klimaatbeheersingssysteem. En waarom dan niet gaan voor een systeem waarmee u het gehele gebouw vanuit één punt kunt regelen?

Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij het creëren van een optimaal binnenklimaat. Hierbij kunt u denken aan de juiste temperatuur, het voorkomen van tocht en voldoende lucht. Als u deze factoren kunt beheersen, kan dat leiden tot een betere concentratie, een betere gezondheid en minder ziekteverzuim. Een goed klimaat op school moet dus serieus genomen worden!

 

Ja, help mij met het binnenklimaat

 

Klimaatsysteem voor nieuwbouw scholen

Een goed binnenklimaat van het hoogste niveau heeft met verschillende factoren te maken. Het is logisch dat de traditionele systemen zoals wij die nu kennen verdwijnen. Door het gebruik van ons ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmen, ventileren én koelen. En dit allemaal op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die er bestaat. Daarnaast kunnen uw energiekosten tot wel 70% bespaard worden met ons innovatieve systeem.

Wilt u meer weten over alle eigenschappen die ClimeLevel heeft? En wilt u weten of dit aansluit bij uw wensen? U kunt op de onderstaande foto's klikken om meer informatie te lezen.

 

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Duurzaam verwarmingssysteem

 

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Duurzaam en energiezuinig koelen

 

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen