Oplossingen

Comfortabel. Duurzaam. Toekomstbestendig. 

Niets is zo fijn als thuiskomen in een behagelijke woning of kantoorpand met warmte, koeling en frisse ventilatielucht. Daar hoort in onze ogen ook een energiezuinig en toekomstgericht klimaatsysteem bij. 

De producten van ClimaLevel Nederland zorgen voor een optimaal comfort en een gezond binnenklimaat, waarbij we zo duurzaam mogelijk ontwerpen en waar we rekening houden met onze impact op het milieu. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning- met ClimaLevel heeft u altijd een comfortabel en duurzaam binnenklimaat.  

Lees meer over de duurzame klimaatsystemen van ClimaLevel Nederland:

 
 

VERWARMEN

Duurzaam verwarmingssysteem

 
 

KOELEN

Duurzaam en energiezuinig koelen

 
 

VENTILEREN

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

 
 

KLIMAATSYSTEEM NIEUWBOUW

 
 

KLIMAATSYSTEEM BESTAANDE BOUW

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen