ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

TripleVox: Verduurzaming van bestaande bouw

Triplevox systeem

Het verduurzamen van bestaande bouw krijgt een steeds belangrijkere rol. Door de steeds strengere energie-eisen bevindt de renovatiemarkt zich in een lastige positie. Waar men jaren geleden uit de voeten kon met lagere eisen, zijn kopers vandaag de dag sneller geneigd een woning of kantoor met een minder energie label links te laten liggen. Daarom is het tijd voor een duurzaam klimaatbeheersingssysteem voor bestaande huizen: het TripleVox Systeem!

Waarom TripleVox?

De consument is zich steeds vaker bewust van het energieverbruik en de besparing die hier op lange termijn in te realiseren is. Hierdoor worden bestaande woningen, die minder presteren op dit vlak, minder interessant voor de verkoop. ClimaLevel Nederland heeft daarom een systeem ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor bestaande bouw. Deze doorontwikkeling van het ClimaLevel systeem luistert naar de naam TripleVox. Door TripleVox kunt u ook uw reeds bestaande huis verduurzamen met ons klimaatbeheersingssysteem. U hebt dan volledige climate control in huis.

climalevel klimaatsysteem

Duurzaam klimaatbeheersingssysteem voor bestaande bouw

TripleVox staat net als ClimaLevel voor Verwarmen, Verkoelen en Ventileren en is zeer geschikt voor het verduurzamen van uw reeds bestaande huis. Met ons klimaatbeheersingssysteem krijgt u volledige climate control in huis. Het vloersysteem vraagt een opbouwhoogte van slechts 80mm inclusief anhydriet vloer en 90mm met een cementdekvloer. Door de geringe opbouwhoogte is TripleVox een zeer geschikt klimaatsysteem voor renovatieprojecten. Het verlaagde plafond kan hiermee verdwijnen. Met name voor kantoren is dit erg interessant.

Een verbeterd leefklimaat in een woning of kantoor

Het verbeteren van het woonklimaat, werkklimaat of leefklimaat in een bestaande woning of een bestaand kantoorpand is vaak een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging die ClimaLevel graag met u aangaat: het TripleVox systeem is namelijk bij uitstek geschikt voor het verduurzamen van bestaande bouw. Met ons klimaatbeheersingssysteem heeft u zelf de controle of uw klimaat in eigen huis.

Klimaatbeheersing in uw kantoor of woning?

Het systeem zorgt voor een comfortabeler klimaat in de woning of het pand. Met het TripleVox systeem zorgt u ervoor dat er altijd verse, schone lucht in uw huis is, zonder dat u last heeft van tocht of geluid. Met het TripleVox klimaatsysteem heeft u altijd de volledige klimaatbeheersing over uw kantoor of woning. Daarnaast is het systeem ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk en energiezuinig.

Waaruit bestaat het TripleVox klimaatbeheersingssysteem?

Impressie van het Triplevox Systeem

TripleVox systeem

Het TripleVox systeem bestaat uit prefab-elementen die door elke installateur geplaatst kunnen worden. Er zijn 3 type elementen die zo geconstrueerd zijn dat deze makkelijk in elkaar klikken.

Zoals weergegeven op de afbeelding zitten er 3 mondstukken op deze prefab-elementen.

Deze mondstukken zorgen voor de luchtoverdracht tussen de elementen. Door de prefab-elementen in elkaar te klikken worden deze verlengd tot een maximum van 3 elementen achter elkaar.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het systeem

luchttoevoer triplevox

Per vierkante meter weet ClimaLevel ook met de TripleVox vloer een oppervlakte van 1,4 vierkante meter afgifte te creëren.

Ook verwarmen en koelen met TripleVox?

Wilt u uw bestaande woning of kantoor graag verwarmen en koelen met behulp van het TripleVox klimaatbeheersingssysteem of wilt u graag meer weten over het systeem? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u alles over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw woning of bedrijfsruimte.

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

Beoordelingen

ClimaLevel

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen