TripleVox

TripleVox staat voor verwarmen, koelen en ventileren en is zeer geschikt voor het verduurzamen van uw bestaande huis.

 

Vraag adviesgesprek aan

TripleVox: Verduurzaming van bestaande bouw

Het verduurzamen van bestaande bouw krijgt een steeds belangrijkere rol. Door de steeds strengere energie-eisen bevindt de renovatiemarkt zich in een lastige positie. Waar men jaren geleden uit de voeten kon met lagere eisen, zijn kopers vandaag de dag sneller geneigd een woning of kantoor met een minder energie label links te laten liggen. Daarom is het tijd voor een duurzaam klimaatbeheersingssysteem voor bestaande huizen: het TripleVox Systeem!

Waaruit bestaat het TripleVox klimaatbeheersingssysteem? Impressie van het Triplevox Systeem

Het TripleVox systeem bestaat uit prefab-elementen die door elke installateur geplaatst kunnen worden. Er zijn 3 type elementen die zo geconstrueerd zijn dat deze makkelijk in elkaar klikken.

Zoals weergegeven op de afbeelding zitten er 3 mondstukken op deze prefab-elementen.

Deze mondstukken zorgen voor de luchtoverdracht tussen de elementen. Door de prefab-elementen in elkaar te klikken worden deze verlengd tot een maximum van 3 elementen achter elkaar.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het systeem

TripleVox doorsnede

Per vierkante meter weet ClimaLevel ook met de TripleVox vloer een oppervlakte van 1,4 vierkante meter afgifte te creëren.

Ook verwarmen en koelen met TripleVox?

Wilt u uw bestaande woning of kantoor graag Verwarmen en Koelen met behulp van het TripleVox klimaatbeheersingssysteem of wilt u graag meer weten over het systeem? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u alles over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw woning of bedrijfsruimte.

Waarom TripleVox?

De consument is zich steeds vaker bewust van het energieverbruik en de besparing die hier op lange termijn in te realiseren is. Hierdoor worden bestaande woningen, die minder presteren op dit vlak, minder interessant voor de verkoop. ClimaLevel Nederland heeft daarom een systeem ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor bestaande bouw. Deze doorontwikkeling van het ClimaLevel systeem luistert naar de naam TripleVox. Door TripleVox kunt u ook uw reeds bestaande huis verduurzamen met ons klimaatbeheersingssysteem. U hebt dan volledige climate control in huis.

Duurzaam klimaatbeheersingssysteem voor bestaande bouw

TripleVox staat net als ClimaLevel voor Verwarmen, Koelen en Ventileren en is zeer geschikt voor het verduurzamen van uw bestaande huis. Met het klimaatbeheersingssysteem krijgt u volledige climate control in huis. Het vloersysteem vraagt een opbouwhoogte van slechts 80mm inclusief anhydrietvloer en 90mm met een cementdekvloer. Door de geringe opbouwhoogte is TripleVox een zeer geschikt klimaatsysteem voor renovatieprojecten. Het verlaagde plafond kan hiermee verdwijnen. Met name voor kantoren is dit erg interessant.

Een verbeterd leefklimaat in een woning of kantoor

Het verbeteren van het woon-, werk- of leefklimaat in een bestaande woning of een bestaand kantoorpand is vaak een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging die ClimaLevel graag met u aangaat: het TripleVox systeem is namelijk bij uitstek geschikt voor het verduurzamen van bestaande bouw. Met ons klimaatbeheersingssysteem heeft u zelf de controle of uw klimaat in eigen huis.

Klimaatbeheersing in uw kantoor of woning?

Het systeem zorgt voor een comfortabeler klimaat in de woning of het pand. Met het TripleVox systeem zorgt u ervoor dat er altijd verse, schone lucht in uw huis is, zonder dat u last heeft van tocht of geluid. Met het TripleVox klimaatsysteem heeft u altijd de volledige klimaatbeheersing over uw kantoor of woning. Daarnaast is het systeem ook nog eens duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen