ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag advies gesprek aan

Waarom TripleVox?Triplevox systeem

Door de steeds strengere energie-eisen bevindt de renovatiemarkt zich in een lastige positie.
Waar men jaren geleden uit de voeten kon met lagere eisen, zijn kopers vandaag de dag sneller geneigd een woning of kantoor met een minder energie label links te laten liggen.

De consument is zich steeds vaker bewust van het energieverbruik en de besparing die hier op lange termijn in te realiseren is. Hierdoor worden bestaande woningen minder interessant voor de verkoop. ClimaLevel Nederland heeft daarom een systeem ontwikkeld voor de renovatiemarkt. De ontwikkeling van een simpelere variant van het huidige systeem luistert naar de naam TripleVox.

TripleVox staat net als ClimaLevel voor Verwarmen, Verkoelen en Ventileren. Het vloersysteem vraagt een opbouwhoogte van slechts 80mm inclusief anhydriet vloer en 90mm met een cementdekvloer. Dit maakt het een stuk interessanter voor de renovatiemarkt. Het verlaagde plafond kan hiermee verdwijnen. Met name voor kantoren is dit erg interessant.

Het TripleVox systeem bestaat uit prefab-elementen die door elke installateur geplaatst kunnen worden. Er zijn 3 type elementen die zo geconstrueerd zijn dat deze makkelijk in elkaar klikken.

TripleVox systeem

Zoals weergegeven op bovenstaande afbeelding zitten er 3 mondstukken op deze prefab elementen.
Deze mondstukken zorgen voor de luchtoverdracht tussen de elementen. Door de prefab elementen in elkaar te klikken worden deze verlengd tot een maximum van 3 elementen achter elkaar.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het systeem

luchttoevoer triplevox

Per vierkante meter weet ClimaLevel ook met hun TripleVox vloer een oppervlakte van 1,4 vierkante meter afgifte te creëren.

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

ClimaLevel klimaatsystemen