Climalevel

Met het ClimaLevel systeem zorgt ervoor dat u volledige klimaatbeheersing in uw kantoor of huis heeft

 

Vraag adviesgesprek aan

Duurzame klimaatbeheersing bij ClimaLevel

ClimaLevel biedt duurzame oplossingen in de installatietechniek en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Lees hier over de voordelen van het ClimaLevel systeem; hét duurzame klimaatsysteem voor nieuwbouw.

Bent u op zoek naar een klimaatsysteem voor bestaande bouw? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt uw bestaande woning verduurzamen middels onze OptiWand en ClimaWand systemen, de wand- en plafondvarianten voor een optimaal binnenklimaat. Daarnaast biedt het PrOxygen luchtbehandelingssyteem de mogelijkheid de lucht in gebouwen op een natuurlijke manier te zuiveren. Ook voor het plaatsen van bevochtigers voor een optimaal binnenklimaat kunt u bij ClimaLevel terecht.

ClimaLevel & BENG

Begin 2021 zijn de BENG-eisen ingevoerd. Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Dit houdt in dat alle vergunningsaanvragen vanaf 1 januari moeten voldoen aan bepaalde grenswaarden. Zo wordt het wettelijk verplicht op (bijna) energieneutraal te bouwen. We stappen over van de EPC en gaan over naar drie energieprestatie indicatoren. Zo zijn steeds meer nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen energieneutraal. Lees hier meer over BENG.

Door de positieve bijdrage van het ClimaLevel systeem krijgt een architect veel meer ruimte in het ontwerp en de creativiteit hiervan, terwijl de woning toch voldoet aan het bouwbesluit!

Klimaatbeheersing in kantoor en huis

Het systeem van ClimaLevel zorgt ervoor dat u de volledige klimaatbeheersing in uw kantoor of huis heeft. Niet alleen heeft u de controle over het klimaat in uw kantoor of huis, ook bespaart u fors op de energierekening, het systeem is namelijk ook nog eens duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk. Interesse? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw kantoor of woning. Liever een vrijblijvend ontwerp? Klik dan hieronder:

 

Vraag vrijblijvend ontwerp aan

Traditionele systemen zijn verleden tijd

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals met het binnenklimaat. Dat traditionele systemen verdwijnen is logisch. De stoffige en lelijke radiatoren verdwijnen en geven u meer leefruimte. Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmen, ventileren én koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die bestaat. Sterker nog, met dit innovatieve systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70% én heeft u geen last meer van koudeval

Verwarmen, koelen, ventileren en ook nog tot 70% besparen op de energiekosten?

 

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Duurzaam verwarmingssysteem

 

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Duurzaam en energiezuinig koelen

 

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

Waaruit bestaat het ClimaLevel klimaatsysteem?

 

Bekijk wat ClimaLevel voor u kan betekenen in onze brochure

 

Wat zeggen onze klanten

"Een prettige relatie om mee samen te werken. Van harte aanbevolen!"

     

- Jur

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 9,1/10 - 10 beoordelingen