ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag advies gesprek aan

Een prettig binnenklimaat begint hier

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig; het ClimaLevel systeem verwarmd namelijk op twee manieren die samen werken naar een optimale en comfortabele gevoelstemperatuur. Enerzijds wordt uw huis verwarmt door stralingswarmte van de vloerverwarming, anderzijds door de convectiewarmte waarbij lucht stroomt door holle bodemelementen. Door de lage snelheid waarmee de verwarmde lucht via designroosters de ruimte in komt is deze geruisloos en niet voelbaar. Deze designroosters worden geplaatst voor ramen of glaspuien, waardoor er geen koudeval optreedt en de traditionele, logge en stoffige radiatoren en convectorputten niet meer nodig zijn.

Energiebesparing zonder minder te verwarmen?

In tegenstelling tot de conventionele systemen, waarbij de bedrijfstemperatuur al snel oploopt tot 50 à 70 graden Celsius, heeft het ClimaLevel systeem voldoende aan een gemiddelde van 28 graden Celsius. Dit heeft een direct effect op de stookkosten omdat er minder warmte nodig is. Energiebesparing op uw stookkosten kunnen daardoor oplopen tot wel 70%.
Klik hiernaast op de doorsnede om de temperaturen te bekijken in wintersituatie

Huis verwarmenTemperatuurmeter verwarmen zomer

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden  

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Vloerverwarming bij ClimaLevel