ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

 

365 dagen per jaar een gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat

Duurzaamheid staat steeds hoger in het vaandel. Met het Climalevel systeem wordt uw huis niet alleen energiezuinig, maar tegelijkertijd is het een duurzame investering voor de toekomst. Duurzaam investeren in de toekomst is investeren in jezelf en in je kinderen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Milieuvriendelijk en duurzaam

Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u ventileren én koelen op de meest duurzame en innovatieve wijze die bestaat. Met dit innovatieve, maatschappelijk verantwoorde systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70%.

Comfortabel en geruisloos

Comfortabel en geruisloos

Koelen zonder gebruik te maken van energieverslindende en lawaaierige airco’s. Door koud water door de vloerslangen te laten lopen koelt de vloer en de ventilatielucht. Door deze toepassing kan de ruimte tot wel 10°C lager zijn dan de buitentemperatuur.


 

ClimaLevel maakt comfortabel wonen en werken bereikbaar

Ventileren, koelen en verwarmen in één?

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals met het binnenklimaat. ClimaLevel Nederland is de specialist in geïntegreerde en duurzame klimaatsystemen en luchtbehandelingssystemen. Van een standaard ClimaLevel vloerverwarming tot aan ons complete systeem waarin ventilatie, koeling en verwarming op de meest innovatieve, duurzame en milieubesparende wijze gecombineerd worden waardoor het binnenklimaat in uw huis daadwerkelijk perfect in balans is. Eén systeem, drie toepassingen. Systemen van Climalevel zijn uitermate geschikt voor maatwerk binnen nieuwbouwwoningen.Wij bieden garantie op vloerdeel; u krijgt namelijk 10 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar garantie op de instellingen van het systeem. Ons nieuwste systeem op gebied van verkoelen en verwarmen is TripleVox, dit systeem is toepasbaar binnen renovatie en bestaande bouw. Climalevel is graag betrokken bij het gehele bouwproces; door heldere en duidelijke communicatie streeft Climalevel naar een optimaal werkend proces. 

Klimaatbeheersing in uw ontroerend goed

Het ClimaLevel systeem is eenvoudig te bedienen. Het systeem bestaat uit drie onderdelen die samen gecombineerd worden in één systeem. Door middel van een duurzame vloerverwarming wordt het pand verwarmd. Via datzelfde systeem, wordt het huis ook gekoeld in combinatie met het ventilatiesysteem. Onderzoeken wijzen uit dat ClimaLevel niet alleen zorgt voor een gezond en comfortabel woon- of werk comfort, maar dat tot wel 70% bespaart kan worden op de energiekosten ten opzichte van traditionele systemen. Een energiezuinig systeem wat een bijdrage levert aan energielabel A. Maak nu kennis met PrOxygen, ons nieuwste systeem op gebied van ventileren.

Wij doen aan:

ClimaLevel is VCA gecertificeerd. Dit betekend dat Climalevel voldoet aan alle eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Climalevel en maakt comfortabel wonen bereikbaar. The ultimate level in comfort.

Beursagenda:

Van 21 t/m 23 september 2018 Jaarbeurs Utrecht Beurs Eigen Huis.

Wat zeggen onze klanten..


Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

ClimaLevel klimaatsystemen en comfort